2018-09-10 04:06:32• hírek • Szatmár.ro

Dupla 12 gólos győzelem az Olimpia Stadionban

A Szatmárnémeti VSK labdarúgó szakosztájának junior és nagycsapata is nagyot ment a hétvégén.

Ugyan elméletben idegenbeli meccsről volt szó, a Királydaróci Atletic-kel való megegyezést követően Szatmárnémetiben került sor a mérkőzésre.
 

A VSK labdarúgói jól kezdtek és a folytatás is hibátlan volt: négy perccel a kezdés után Bogdan Faur már betalált az ellenfél kapujába, majd a 16. percben Nyilvan Bogdan növelte az előnyt. A harmincadik percben Toca Vladut révén már 3-0–ra vezettek a szatmáriak. Angelo Simon is betalált, majd a 33. percben újra Nyilvan következett. Gabi Cadar a folytatásban mindössze hat perc alatt három gólt lőtt, így 8-0-s eredménynél vonultak az öltözőbe a játékosok. A folytatásban Faur volt újra eredményes, Gabi Cadar újabb két gólt lőtt, Svarczkopf István pedig beállította a 12-0-ás végeredményt. Érdekesség, hogy a juniorok csapata 12 gólos győzelmet aratott a királydaróciak ellen.
 

A VSK ezzel már két győzelemnél jár a negyedik ligában, nemrég 5-0-ra nyertek a Vetési Viitorul ellen.  
 

A Szatmárnémeti VSK ötödik ligás csapata az erdődi Cetate 800 II. ellen nyert 6-2 arányban, az Olimpia-szurkolók által működtetett Olimpia MCMXXI pedig a Platanul Marna ellen győzött 7-0-ra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: